Välkommen till Citysnabbtvätt

Ring oss

Tjänster till Företag

Upptäck Fördelarna med City Snabbtvätt – Din Snabbaste Väg till Fräschare Kläder!

Vi är din lokala expert på snabb och pålitlig tvättservice. Vårt mål är att göra din vardag enklare genom att erbjuda högkvalitativ tvätt och kemtvätt, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.
Varför Välja City Snabbtvätt?
Vi vet att tid är pengar, och därför är vår tjänst designad för att vara både effektiv och flexibel. Här är några anledningar till varför du bör välja oss.

Kvalitet du kan Lita på

Vårt erfarna personal använder de mest skonsamma tvättmedlen för att säkerställa att dina kläder får den omsorg de förtjänar. Vi har noggrant utvalda metoder för både vattentvätt och traditionelltkemtvätt,och Aqua Clean miljövänligtvätt vilket garanterar att även de mest ömtåliga plagg behandlas med största respekt

Flexibel Inlämning och Hämtning

Har du en hektisk vardag? oroa dig inte vi har kem under dagen också, om man lämnar in innan klockan 09:00. Kan ni få det under dagen.(Gäller enbart Garderopstvätt). Kontakta oss för att boka en tid som passar dig bäst.

Miljövänliga Metoder

Vi bryr oss om både dina kläder och vår planet. Därför använder vi miljövänliga produkter och processer som minskar vår påverkan på miljön. Med City Snabbtvätt kan du vara säker på att du gör ett hållbart val.

Snabb Service

Hos City Snabbtvätt kan du lita på att din tvätt är klar i ett tid. Vi strävar efter att ge dig den snabbaste servicen utan att kompromissa med kvaliteten

Du lämnar din tvätt till oss

Hör av dig antingen innan eller gör en drop in

Se nedan för samtliga tjänster

Tvätttjänster

Skrädderi

Utför lagningar och ändringar.

Tvätt och press av skjortor

Vi har också erbjudande på tvätt och press av skjortor 5st skjortor för 160:-

Tvätt av festklänningar

Lämna din festklänning i trygga händer hos City Snabbtvätt i Borås. Vi erbjuder skonsam tvätt av festklänningar för att bevara deras elegans och kvalitet.

Tvätt av brudklänningar

Din brudklänning förtjänar det bästa! City Snabbtvätt i Borås erbjuder skonsam tvätt för brudklänningar.

Tvätt av arbetskläder

Håll dina arbetskläder i toppskick med City Snabbtvätt i Borås. Vi erbjuder professionell tvätt för arbetskläder som bevarar både slitstyrka och fräschör. Kontakta oss för en offert.

Företagstvätt

City Snabbtvätt i Borås erbjuder företagstvätt för alla typer av arbetskläder och textilier. Vi garanterar en snabb och professionell service som håller era kläder fräscha och representativa.

Garderobstvätt

Behöver du hjälp med tvätt av hela garderoben? City Snabbtvätt i Borås erbjuder garderobstvätt som håller dina kläder rena och välvårdade, snabbt och smidigt. Garderob tvätt Innefattar. Kavjer, Kostym, Rock, klänning, byxor och Skjortor.

Gardintvätt

Lämna in dina gardiner för uppfräschning vi tvättar och manglar till bästa möjliga resultat.

Linnedukar

Lämna in dina linnedukar för tvätt och mangling för bästa möjliga resultat , välj City Snabbtvätt i Borås. Vi ser till att dina dukar är perfekta inför alla typer av evenemang.

Mattvätt

Behöver dina mattor en uppfräschning? City Snabbtvätt i Borås erbjuder professionell mattvätt som gör dina mattor rena,

Kemtvätt

Behöver du kemtvätt för dina känsliga plagg? City Snabbtvätt i Borås erbjuder skonsam och effektiv kemtvätt för alla textilier, med noggrann hantering.

Hushålls tvätt

Låt City Snabbtvätt i Borås ta hand om din hushållstvätt. Vi tvättar dina vardagskläder och hemtextilier snabbt och effektivt, så att du alltid har rena plagg redo.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en skräddarsydd tjänst just för dig som pensionär. Vi vet att livet kan vara hektiskt och vi vill göra din vardag enklare med vår snabba och pålitliga kemtvätt. Därför har vi lanserat ett exklusivt erbjudande för att ge dig den bästa servicen – till ett pris som gör dig glad! Vi hämtar och lämnar hos pensionärer. 

City Snabbtvätt – Där Kvalitet och Bekvämlighet Mötas!

Gör din vardag enklare och njut av vår förstklassiga service. Besök www.citysnabbtvätt.se eller ring oss nu för att ta del av vårt speciella erbjudande. Vi ser fram emot att ge dig den bästa tvättupplevelsen!